Siguranță și încredere!

Politia Locala Giarmata

Serviciul Public Poliția Locala Giarmata este compus din 7 polițiști locali și se află în subordinea directă a primarului.

Sef serviciu – Papas Calin

Poliţia Locală îşi desfăşoară activitatea în baza Legii Nr. 155 din 12 iulie 2010 Rep. care se completează cu Regulamentul de Organizare şi Funcţionare a Poliţiei Locale Giarmata.

O comunitate protejată!

Serviciul de Poliție Locală Giarmata s-a înființat în scopul exercitării atribuțiilor privind apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor.

Serviciul de Poliție Locală Giarmata își desfășoară activitatea în interesul comunității locale, exclusiv pe baza și în executarea legii, precum și a actelor autorității deliberative și ale celei executive ale administrației publice locale.

Aveți o sesizare? Sunați sau vizitați-ne

Dispecerat 24h/7

Giarmata Str. Principala Nr.42

Program

Non-Stop

Poliţia Română

Poliția Română face parte din Ministerul Afacerlor Interne și este instituția specializată a statului, care exercită atribuții privind apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor, respectarea ordinii și liniștii publice, în condițiile legii.

Activitatea Poliției Române constituie serviciu public specializat și se realizează în interesul persoanei, al comunității, precum și în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii.

Aveți o sesizare? Sunați sau vizitați-ne

Adresa

Giarmata Str. GĂRII Nr.6

URGENTE

112

             Giarmata, Str. Principală Nr. 31

                             Județul Timiș

Luni – Miercuri: 8:00 am – 16:00 pm
Joi 8:00 am – 18:00 pm
Vineri 8:00 am – 14:00 pm

Primaria Giarmata - © 2022. Toate Drepturile Rezervate